Elevul din Rădăuţi care a luat bacalaureatul din arestul Poliţiei Suceava, a fost eliberat după ce a stat aproape 100 de zile după gratii

  •  
  •  
  •  
  •  

Bogdan Vlăduţ Donisan a reuşit să obţină, la sesiune din toamnă a bacalaureatului, media 8,91, cea mai mare medie din judeţ. El a fost notat cu 10 la geografie, 9 la limba şi literatura română şi 7,75 la istorie. Cu aceste note a intrat al şaselea la Facultatea de Marketing de la Academia de Studii Economie Bucureşti, pe locurile de la buget. Mai are însă de trecut un hop, pentru că este cercetat de procurorii DIICOT Suceava pentru că ar fi vândut cannabis unor persoane din municipiul Rădăuţi.

În ciuda faptului că a susținut examenul de Bacalaureat din înbchisoare, Bogdan este pe locul 36 în clasamentul mediilor la nivel naţional. În toamna anului trecut, Bogdan a fost personajul principal al unui clip de promovare al balului bobocilor organizat la Colegiul Tehnic Rădăuţi. Clipul, inspirat dintr-o cunoscută reclamă, a adunat zeci de mii de vizualizări pe internet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *