marți, februarie 18, 2020
Acasă > Monden > Elton John ar putea juca în noul film al regizorului Matthew Vaughn

Elton John ar putea juca în noul film al regizorului Matthew Vaughn

Cântăreţul britanic Elton John ar putea juca într-o scenă de luptă în cel mai recent film al regizorului Matthew Vaughn, intitulat “The Secret Service”.

Cântăreţul, care în momentul de faţă se recuperează după operaţia de apendicită suferită, s-ar putea alătura echipei din pelicula “The Secret Service”, în care joacă actorul Colin Firth şi Michael Caine, informează contactmusic.com.

De asemenea, potrivit tabloidului britanic The Sun, vedeta din “Războiul Stelelor/ Star Wars”, Mark Hamill este în discuţii pentru a apărea în lungmetrajul lui Matthew Vaughn, filmul fiind adaptarea cinematografică a cărţii de benzi desenate a lui Mark Millar.

Cu o carieră de aproape cinci decenii, Elton John a reuşit să vândă peste 250 de milioane de albume în toată lumea şi a avut peste 50 de hituri Top 40, devenind unul dintre cei mai de succes cântăreţi ai tuturor timpurilor. Elton John a fost unul dintre cele mai importante nume ale muzicii în anii ’70, cu şapte albume consecutive care au fost pe primul loc în topuri în Statele Unite ale Americii şi şase single-uri pe primul loc în topuri. Succesul său a avut un impact puternic în muzica pop şi a condus la creşterea popularităţii pianului în rock’n’roll.

El continuă să fie un simbol al vieţii publice şi a fost foarte implicat în lupta anti-SIDA, după sfârşitul anilor ’80. A intrat în Rock and Roll Hall of Fame în 1994 şi a fost numit cavaler în 1998.

Sursa: Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *