duminică, 9 august 2020
Acasă > Sport > Emoții pentru ardeleni

Emoții pentru ardeleni

CFR Cluj și-a  diminuat serios șansele de calificare după remiza albă de pe teren propriu din manșa tur cu sârbii de la FK Jigodina. În această seară, în partida retur, ardelenii trebuie să înscrie dacă vor să nu părăsească prematur competiția. Meciul FK Jigodina – CFR Cluj va începe la ora 21,30.

Calculul hârtiei indica formația CFR Cluj drept favorită în disputa cu FK Jigodina, din turul II preliminar al UEFA Europa League. Din păcate, la meciul tur elevii lui Vasile Miriuță nu au știut să desfacă lacătul apărării plavilor și partida s-a încheiat la egalitate 0-0.

În această seară, de la ora 21,30, FK Jigodina și CFR Cluj vor tranșa calificarea, în Serbia. Ardelenii sun obligați să înscrie pentru a mai emite pretenții. Sigur poate fi luată în calcul și o altă remiză albă, garnisită cu prelungiri și lovituri de departajare, dar în acest ultim caz, hazardul ar fi cel care rezolva calificarea și nu valoarea echipei.

Meciul retur va fi condus de o brigadă din Germania, cu Bastian Dankert, la centru. Va fi o încleștare aprigă, între două echipe care vor miza totul  pe cartea atacului. Experiența mai mare la nivel european, îi îndreptățește pe ceferiști să abordeze cu încredere disputa și dacă vor elimina erorile mari din atac, au șanse reale să meargă mai departe. În caz de calificare, CFR Cluj va juca în turul III preliminar cu Dinamo Minsk, echipa din Belarus câștigând lejer, scor 3-0, meciul tur din Finlanda, cu My Pa.

Redactor: Nicu Dolea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *