duminică, 29 martie 2020
Acasă > Sport > Eșec la limită pentru CS Năvodari

Eșec la limită pentru CS Năvodari

CS Năvodari a pierdut, scor 11-16, meciul restanță din etapa a 9-a, a Diviziei Naționale de rugby. La Bârlad, năvodărenii au cedat la mare luptă, în fața rugbiștilor de la RC Bârlad. Oboseala acumulată după două deplasări istovitoare și accidentările i-au împiedicat pe dobrogeni să obțină o victorie meritată.

După victoria de la Arad, echipa de rugby, CS Năvodari a susținut miercuri, la Bârlad, meciul restanța din etapa a 9-a a Diviziei Naționale de rugby. După un joc echilibrat, gazdele s-au impus cu 16 – 11, după ce năvodărenii au condus în cea mai mare parte a timpului. Punctele dobrogenilor au fost marcate de Marian Pârvu, eseu și Alexandru Trandafir, două lovituri de pedeapsă.

Elevii antrenorilor Cristi Husea și Cornel Suciu au acuzat, spre finalul jocului, oboseala acumulată după două deplasări istovitoare, dar și absențele lui Bejan, Comănici și Prodan, accidentați.

CS Năvodari a acumulat punctul bonus defensiv și cu 29 de puncte ocupă locul 3 în clasament. În runda viitoare, sâmbătă 16 august, pe stadionul Legmas, de la ora 10.00, CS Năvodari va întâlni pe RCM Galați, ocupanta ultimului loc în clasament.

Redactor: Nicu Dolea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *