Acasă > Eveniment > Etnobotanice confiscate de jandarmi

Etnobotanice confiscate de jandarmi

Duminică, 29 martie, ora 21.00, un echipaj de jandarmerie din cadrul Grupării Mobile care se afla în misiune în zona Poarta 1 Port Constanța a observat patru persoane care-și confecționau țigarete artificiale (jointuri). La vederea militarilor, tinerii cu vârste cuprinse între 25-33 ani, au început să se agite, au aruncat pe jos țigaretele, au mărit ritmul de mers și s-au îndreptat către un autoturism. Au fost somați, au coborât din autoturism și li s-a făcut controlul corporal sumar.

Asupra acestora și în autoturism jandarmii au mai găsit 12 pachețele de staniol cu substanță vegetală halucinogenă de culoare verde și o pungă cu muguri vegetali de culoare verde-maronie.

O oră mai târziu, un alt echipaj, a mai surprins la intrarea în stațiunea Mamaia, trei persoane cu vârste cuprinse între 28-35 ani,  care aveau asupra lor  șapte pachețele cu aceeași substanță și un aparat metalic folosit pentru mărunțirea substanței halucinogene.

Jointurile, pachețelele, aparatul de mărunțit și punga găsite asupra lor au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate  Constanța,  în vederea continuării cercetărilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *