Evenimentul anului în muzica românească: se reîntoarce 3rei Sud Est

  •  
  •  
  •  
  •  

3rei Sud Est, cea mai apreciată trupă dance românească, se reîn-toarce pe scenă. Evenimentul va avea loc la Romanian Music Awards, la Craiova, pe data de 8 iunie, unde fanii vor avea şansa să îi vadă din nou împreună, într-o cântare live de excepţie.
3rei Sud Est a fost una dintre cele mai de succes trupe de pe piaţa românească şi a primit titlul „Regii muzicii de dans”.
Laurenţiu, Mihai şi Viorel au format în 1998 primul grup soul/dance din România şi au primit cele mai importante premii ale industriei muzicale româneşti.
Cei trei au reuşit să doboare, la momentul apariţiei, toate recor-durile în materie de vânzări: 800.000 de casete audio şi CD-uri vândute în toată ţara. Discul 3rei Sud Est, lansat în 1998, a fost vândut în peste 200.000 de exemplare pe caseta audio, dar şi în 6000 de exemplare pe CD, cifre incredibile pentru acea perioadă, dar şi în prezent greu de atins.
3rei Sud Est vor interpreta bine cunoscutele titluri din repertoriul propriu, piese care au consacrat proiectul şi care reuşesc de fiecare dată să trezească amintiri plăcute publicului.
„Dragii mei, trupa 3rei Sud Est se reîntoarce pe scenă pentru o seară şi un megaeveniment : Gala aniversară a Premiilor RMA 2012 ce va avea loc la Craiova, pe 8 Iunie. Sperăm să împlinim un vis al fanilor 3rei Sud Est, care şi-au dorit să ne vadă şi să ne asculte încă o dată împreună”, a scris Laurenţiu Duţă pe site-ul de socializare Facebook. Anunţul cântăreţului şi compozitorului i-a bucurat pe mulţi dintre prietenii lui de pe site-ul de socializare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *