Acasă > Social > Evitați aglomerația la frontiere în minivacanța de Sfânta Maria

Evitați aglomerația la frontiere în minivacanța de Sfânta Maria

Poliția de Frontieră Română precizează că având în vedere numărul mare de cetăţeni români care aleg să-și petreacă minivacanța în afara graniţelor ţării, în aceste zile se înregistrează o creştere a traficului prin punctele de frontieră.

Românilor le este recomandată tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente la graniţă, astfel încât să se preîntâmpine aglomerarea doar a unora dintre acestea, din cauza unui număr mare de călători, într-un timp foarte scurt.

Pentru a veni în sprijinul participanţilor la trafic care tranzitează punctele de frontieră rutiere existente la graniţă, cetățenilor le este reamintit că există aplicaţia TraficOnline la adresa http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/,  care conţine date despre punctele de trecere a frontierei şi timpul mediu estimativ de aşteptare la controlul de frontieră, atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din România.

De asemenea, aplicaţia foloseşte modulul de navigaţie furnizat de Google Maps şi accesând tab-ul „navigare”, se pot configura trasee spre un anumit punct de trecere a frontierei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *