Acasă > Social > EXCLUSIV: Marian Mitrea a demisionat de la Apele Române

EXCLUSIV: Marian Mitrea a demisionat de la Apele Române

Controversatul director al Administraţiei Bazinale de Apă Dobrogea Litoral, pedelistul Marian Mitrea, a demisionat în această dimineaţă din funcţie. Contactat de reporterii Replica, Marian Mitrea a menţionat că: Mâine (miercuri -n.r.) voi da un comunicat în acest sens.
Şi-a dat demisia. A cerut eliberarea din funcţie, a confirmat Daniela Ionică, de la Departamentul Resurse Umane din cadrul Apelor Române. Menţionăm că Marian Mitrea se află în preaviz până pe data de 15 iulie.

În locul lui Mitrea, ar urma să fie numit Romulus Creţu, om de afaceri. George Papari ar urma să fie numit diector adjunct.

UPDATE:

A înnebunit Mitrea! A trimis comunicat despre demisie:

Am fost numit director al ABADL în urmă cu aproximativ 2 ani şi jumătate. În tot acest timp, am învăţat multe despre acest domeniu al apelor, dar, în acelaşi timp, am reuşit să transmit o rigoare a muncii şi a lucrului bine făcut. Nu am abdicat, în toţi aceşti ani de la câteva principii după care m-am ghidat în viaţa mea. Este vorba de seriozitate, de profesionalism şi de competenţă. Sper ca aceste principii să rămână implementate în rândul angajaţilor ABADL. Eu sunt la final de mandat. Mi-am depus demisia care va intra în vigoare cu data de 15 iulie. Doresc să le mulţumesc colegilor pentru lucrurile bune pe care le-am realizat împreună. De asemenea, doresc să vă mulţumesc tuturor pentru colaborarea pe care am avut-o în această perioadă în care am deţinut funcţia de director.

Sursa:www.replicaonline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *