miercuri, ianuarie 29, 2020
Acasă > Eveniment > Executat în plină stradă

Executat în plină stradă

Un tânăr de 29 de ani a fost lăsat să sângereze până la moarte, după ce i-au fost tăiate ambele arterele femurale. Proba – cheie în această anchetă este o filmare surprinsă de o cameră de supraveghere montată în zonă, pe baza căreia anchetatorii au identificat un suspect. Totul s-a petrecut în această noapte, într-un cartier constănţean.

Liniștea din cartierul de vile situat în zona Piața Chiliei a fost tulburată, la ora trei dimineața, de sirenele de la Ambulanță. Medicii l-au găsit pe tânărul de 29 de ani într-o baltă imensă de sânge, inconștient, cu semne vitale extrem de slabe.

„A fost înjunghiat în zona arterelor femurale […] plăgi mici dar adânci […] artera femurală are un debit relativ mare de sânge […] a pierdut peste doi litri și jumătate de sânge”, a declarat medicul coordonator SAJ, Dr. Laurențiu Bădescu.

Criminaliștii au prelevat probe de la locul faptei şi au demarat ancheta.

„Am fost sesizați și prin 112 și de către Spitalul Județean că o persoană de sex masculin a fost adusă în stare critică la spital […] i s-au acordat priomele măsuri de prim ajutor. Ulterior a decedat, iar în prezent efectuăm cercetări cu privire la acest aspect”, a declarat Șeful Biroului de Investigații Criminale IPJ Constanța, Sinan Musledin.

Tânărul era din satul Independenţa şi lucra cu ziua în Constanţa. În momentul în care a fost atacat, era însoţit de un prieten, singurul martor al crimei. Se pare că bărbaţii au fost abordaţi pe stradă de doi indivizi şi în urma unei altercaţii spontane, unul dintre aceştia a scos un cuţit şi l-a înjunghiat pe tânăr. Se pare că anchetatorii au deja un suspect, identificat cu ajutorul camerei de supraveghere amplasate în zona unde s-a produs evenimentul.

R Andreea BARBU

I Bogdan GRIGORESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *