Expoziție de feline la Mamaia

  •  
  •  
  •  
  •  

Sfârșitul de săptămână va fi unul pe placul iubitorilor de feline. Peste 200 de pisici de rasă vor putea fi admirate la Pavilionul Expoziţional din Mamaia, în cadrul Expoziţiei Feline Internaţionale de Vară SofistiCat – “Corabia pisicilor”.
Vor veni la ţărmul Mării Negre, din toate colţurile lumii şi vor defila în faţa publicului feline superbe din peste 15 rase, precum Persană, Exotică, Maine Coon, Norvegiană de Pădure, Ragdoll sau Siberiană.
Expoziţia-concurs este organizată de Asociaţia Felină SofistiCat şi se va desfăşura sâmbătă, 12 iulie, între orele 13.00 şi 20.00, respectiv duminică, 13 iulie, între 10.00 şi 17.00, punctul culminant fiind finala “Best in Show”.
Graţioasele finaliste ale celor patru categorii (persane şi exotice, păr semilung, păr scurt, orientale şi siameze) se vor întrece atât pentru un loc pe podium, cât şi pentru premiile generoase oferite de sponsori, constând în hrană şi accesorii pentru pisici. De asemenea, sâmbătă, va avea loc o prezentare speciala a raselor Persană şi Exotică.
Conform tradiţiei, organizatorii vor continua şi campania “Arată că îţi pasă!”, în cadrul căreia se vor strânge donaţii, în bani sau hrană, pentru animalele din adăposturi.

Sursa: ziuadeconstanta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *