miercuri, 26 februarie 2020
Acasă > Comunicate > “Extinderea și modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată pentru regiunea Constanța – Ilfov”

“Extinderea și modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată pentru regiunea Constanța – Ilfov”

INVITAȚIE

Având în vedere permanenta preocupare de ridicare a nivelului calitativ al serviciilor oferite abonaților săi, S.C. RAJA SA Constanța a demarat al treilea proiect finanțat cu fonduri de coeziune, conținând lucrări de reabilitare și de extindere a rețelelor de alimentare cu apă și de canalizare în localitățile Constanța, Buftea și Corbeanca. Proiectul “Extinderea și modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată pentru regiunea Constanța – Ilfov” în valoare de 49.717.619 euro cuprinde 5 contracte de lucrări și 2 contracte de servicii, fiind finanțat prin Programul Operațional Sectorial de Mediu (2007 – 2013), Axa prioritară 1. Investițiile la nivelul sistemului de alimentare cu apă potabilă cuprinse în acest program sunt: realizarea a 95 km de rețea, executarea a 19 foraje pentru puțuri de adâncime medie, construcția a două stații de pompare cu funcționare automată, a trei rezervoare cu o capacitate totală de înmagazinare a apei de 1.900 mc și a 3 stații de tratare a apei potabile, dar și realizarea a 7.400 de branșamente noi la rețeaua de apă potabilă. La nivelul sistemului de canalizare se vor executa următoarele lucrări: extinderea cu 109 km a rețelei existente, construcția a 19 Stații de pompare a apei uzate cu funcționare automată, a unei stații de epurare a apelor uzate în Orașul Buftea ce va deservi localitățile Buftea, Crevedia și Corbeanca, dar și realizarea a 7.400 de branșamente noi la rețeaua de canalizare menajeră.

Avem deosebita plăcere de a vă invita la festivitatea de lansare a proiectului “Extinderea și modernizarea infrastructurii de apă și apă uzată pentru regiunea Constanța – Ilfov”, o investiţie deosebit de importantă pentru sănătatea populației, a mediului înconjurător, realizată prin POS Mediu și cofinanțată din Fondul de Coeziune.          

Pentru a marca acest eveniment, vineri, 30 august 2013, începând cu ora 13,00 la sediul central SC RAJA SA, strada Călărași, nr.22-24, Constanța va avea loc o conferință de presă, la care vor participa reprezentanți ai Ministerului Fondurilor Europene, Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice, Consiliului Județean Constanța, dar și reprezentanții ai autorităților locale beneficiare ale acestui program de investiții. 

            

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *