Acasă > Monden > Facebook lansează o platformă de actualitate sportivă

Facebook lansează o platformă de actualitate sportivă

Rețeaua socială Facebook a anunțat joi lansarea unei noi platforme de actualitate sportivă, care le va permite sutelor sale de milioane de utilizatori să comenteze evenimentelor lor preferate, informează AFP, citată de Agerpres.
Facebook Sports Stadium va oferi actualizări în direct ale scorurilor meciurilor, postări ale prietenilor și comentarii, precum și linkuri pentru a le putea urmări în direct.
Noua platformă va fi „un loc dedicat experienței sportului în timp real împreună cu prietenii voștri din lumea întreagă”, a explicat responsabilul acestui produs, Steve Kafka, pe un blog oficial.
„Cu 650 de milioane de iubitori ai sportului, Facebook este cel mai mare stadion din lume. Oamenii se întorc deja spre Facebook ca să sărbătorească, să compătimească și să vorbească pe șleau cu prietenii lor și cu alți fani”, a adăugat Steve Kafka. El a precizat că platforma dă „senzația că te uiți la meci cu prietenii tăi chiar când nu sunteți împreună”.
Serviciul este în curs de lansare pentru fotbalul american și va fi disponibil în curând pentru alte sporturi, ca baschetul sau fotbalul. El este accesibil pentru Facebook pe iPhone și va fi de asemenea pe alte aparate săptămânile viitoare, a promis Steve Kafka.

Sursa: cugetliber.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *