luni, februarie 17, 2020
Acasă > Social > Factorii poștali se întrec la Peștera

Factorii poștali se întrec la Peștera

Sâmbătă, începând cu ora 10.00, la Peştera se va desfăşura cea de-a 35-a ediţie a Marşului factorilor poştali, a tututor celor care distribuie corespondenţa în judeţul Constanţa, faza judeţeană. La acţiune sunt aşteptaţi să participe în jur de 160 de angajaţi ai Poştei Române.

„Este a 35-a ediţie a Marşului factorilor poştali şi vor fi în jur de 160 de participanţi, iar proba constă într-un marş organizat pe categorii – fete şi băieţi – 3 km la fete şi 5 km la băieţi. Ultima ediţie s-a desfăşurat tot la Peştera, cu sprijinul administraţiei publice locale de aici”, a declarat Iuliana Claudia Aprotosai, reprezentant al Sindicatului Lucrătorilor Poştali din România Constanţa.

Gazda evenimentului, primarul Valentin Vrabie a ţinut să precizeze că se simte onorat că poştaşii şi-au dorit ca această competiţie să se desfăşoare tot la Peştera. „A fost o atmosferă deosebită creată de aceşti oameni şi abia aştept să-i revăd. Anul acesta, participanţii vor avea parte de mult mai multe surprize şi mult mai multă voie bună”, ne-a declarat edilul.

Pe categorii – fete şi băieţi, vor fi acordate premii: Locul I – 300 de lei, Locul II – 200 de lei, Locul III – 100 de lei. De asemenea, vor fi premiaţi cel mai tehnic poştaş, cel mai tânăr şi cel mai vârstnic, premiile fiind de câte 150 de lei pentru fiecare câştigător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *