Acasă > Educatie > Facultatea de Ştiinţe Economice, cea mai căutată pentru master

Facultatea de Ştiinţe Economice, cea mai căutată pentru master

Prima etapă de înscriere la concursul de admitere la studii universitare de masterat, sesiunea iulie, în Universitatea „Ovidius” din Constanţa, s-a încheiat pe 30 iulie. Din cele 1.008 dosare depuse, cele mai multe sunt la Ştiinţe Economice – 254.
Înscrierile la studii universitare de masterat se reiau în intervalul 10-16 septembrie (inclusiv), pentru domeniile de studiu care au probe de concurs şi în perioada 10-18 septembrie, pentru cele la care admiterea se face pe bază de concurs de dosare. Concursul de admitere care prevede probe de concurs (scris, oral, probe practice) se va desfăşura în perioada 16 – 18 septembrie 2012.
Pentru concursul de dosare, media de admitere este media obţinută de candidat la examenul de licenţă.
Pentru studii universitare de masterat, Universitatea „Ovidius” din Constanţa are pentru acest an 636 de locuri fără taxă, cu 36 mai mult decât în anul universitar 2011-2012. Din cele 636 de locuri, 16 sunt alocate în vederea admiterii la studii a tinerilor de origine etnică romă şi cetăţenilor români cu domiciliul în străinătate.
Perioada de înscriere pentru admitere la studii universitare de doctorat este 15-22 septembrie, iar perioada pentru susţinerea concursului de admitere este 23-28 septembrie.

Sursa: www.cugetliber.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *