FĂGĂDĂU ȘI CHELARU TREBUIE SĂ PLECE!

  •  
  •  
  •  
  •  

Datorită dezvoltării imobiliare uriașe, Constanța și Năvodari, practic, s-au unit, cel puțin la nivelul plajei litoralului. Ne așteptam să urmeze o dezvoltare generală a zonei  Din păcate, ambele orașe nu numai că au stagnat ci au coborât în haos, mizerie și indiferență. Acest dezastru a fost realizat de doi primari PSD impostori, incompetenți, incapabili, impotenți. Ca urmare, Decebal Făgădău și Florin Chelaru, două nulități politico-administrative, trebuie să ne lase! Bineînțele, împreună cu toți ceilalți primari PSD din județ.

Slugă la doi stăpâni, Făgădău a continuat opera de distrugere a Constanței, începută de jupânii Mazăre și Nicușor Constantinescu. Principala arteră comercială Stefan cel Mare și centru vechi din peninsulă sunt puse la pâmânt. Nu mai avem parcuri, parcări, teatre de vară, stadioane, nu mai avem nimic. Se distruge absolut tot și se ridică, la întâmplare, blocuri hidoase. Primăria a devenit cea mai mare Agenție imobiliară a orașului. La început de mandat, Făgădău a făgăduit multe în sănătate, educație, infrastructură, ș.a.m.d. Dar nu a realizat nimic, s-a dovedit doar superficial, mitoman și grandoman. A evitat dezbaterile iar la conferințele de presă, în lipsă de argumente, a devenit agresiv și chiar mitocan.

Florin Chelaru e creația politică a lui Nicolae Matei cel care a înscris Năvodari pe drumul modernizării. Matei l-a remarcat datorită fizicului pentru că în Consiliul Local era un fel de Guliver sau Ghiță Mureșan. Și uite așa, dintr-un consilier anonim, Chelaru a ajuns viceprimar, apoi primar. Din păcate, ca edil, s-a remarcat doar prin înălțime fizică, deoarece ca statură politică și administrativă a rămas un pigmeu. Singura lui preocupare a fost să distrugă ce a a făcut Nicolae Matei. Faleza a fost lăsată de izbeliște, Aqualand-ul nu s-a mai realizat, cu toate că s-au achitat 100 miliarde lei. La drumul Năvodari-Lumina. a dispărut pista de biciclete, de pe malul Canalului. S-a pierdut și proiectul de iluminat arhitectural al orașului. Iar bomboana de pe coliva Primăriei o reprezintă distrugerea parcului din centrul orasului, zonă in care în loc copaci și gazon s-au montat dale. Nu a fost în stare să vopsească parapeții actualului pod, dar spune că vrea să facă altul nou. Chelaru crează diversiuni și scandal pentru că nu are realizări și nici proiecte. Doar minciuni și demagogie. S-a împăunat cu inaugurarea unui dispensar ceva mai mare (numit mincinos – spital) dar nici acela nu are toate avizele. E de râs dar și de plâns. La Năvodari, s-a construit doar în mandatele lui Nicolae Matei care a adus gaze, infrastructură și a realizat cele mai mari și importante proiecte. Chelaru nu e în stare să văruiască ce a construit Nicolae Matei.                                                                                                                       

Ca să ne mai descrețim frunțile, vă prezint o secvență comică, decupată, parcă, din desenele animate. În lipsă de idei, la conferințele de presă, înălțimea-sa Chelaru a încercat să răcnească ca să atragă atenția. Vă închipuiți o struțo-cămilă încercând să scoată răgete de leu!? Efectul obținut de Chelaru a fost invers: nimeni nu s-a lăsat impresionat, toți s-au tăvălit de râs, crezând că e un moment umoristic.

E clar, că aceste două creații PSD-iste nereușite, Făgădîu și Chelaru, trebuie să plece. Sunt complet inutili, se fac și ne fac de râs, distrug una din cele mai minunate zone ale litoralului și chiar ale țării. În plus, deja, sunt la vârsta la care ar trebui să se apuce de muncă. Oameni buni, pe 27 septembrie, haideți să nu îi mai lăsăm să taie frunză la câinii comunitari, să-i scoatem din Primărie și să-i trimitem acasă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *