Acasă > Eveniment > Falși angajați RAJA

Falși angajați RAJA

În ultimele zile, la sediul SC RAJA SA s-au primit mai multe sesizări legate de faptul că doi bărbați bat la porțile abonaților din Constanța, din zona Dacia și cartierul Coiciu – Anadalchioi, și se prezintă ca fiind angajați la SC RAJA SA. Cei doi poartă salopete de culoare albastră și sub pretextul necesității schimbării contorului, bărbații cer anumite sume de bani, în jurul a 150 lei. În schimbul banilor, cei doi escroci promit că vor veni în termen de o săptămână să schimbe contorul. Aceste persoane circulă cu o mașină marca Dacia de culoare bleumarin, cunoscut fiind faptul că SC RAJA SA are în dotare, pe partea de autoturisme, numai mașini Dacia bleumarin. Mai mult, sesizările au venit din partea unor abonați în vârstă, ceea ce denotă că escrocii, pe lângă obținerea unor sume de bani necuvenite, încearcă să pătrundă prin această metodă și în casele celor bătrâni, care în anumite situații nu pot riposta.

„Atragem atenția tuturor abonaților să fie foarte atenți la situațiile de acest gen și să anunțe imediat Poliția. Angajații SC RAJA SA nu prestează niciun serviciu pe teren la abonați, inclusiv schimbarea contorilor contra cost. Mai mult, demontarea aparatelor de măsură se face doar în situația în care abonații au facut o cerere scrisă către SC RAJA SA în acest sens, iar la consumatorul respectiv s-a făcut și o verificare de către reprezentanții Corpului de Control din cadrul companiei, verificare în urma căreia se întocmește și un proces verbal de constatare care atestă sau nu necesitatea schimbării contorului. Cu atât mai mult, în situațiile în care abonații se trezesc la ușa lor cu persoane care susțin că sunt de la RAJA și au venit să schimbe contorul, fără ca ei să fi solicitat în scris acest lucru să anunțe de urgență Poliția prin 112”, au declarat reprezentanţii RAJA.

Față de cele prezentate, SC RAJA SA a depus la Poliția Municipiului Constanța o sesizare pentru identificarea celor doi bărbați și pentru prevenirea savârșirii acestor infracțiuni.

Sursa: ziuadeconstanta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *