Fanfara RAJA a concertat la Navodari

  •  
  •  
  •  
  •  
În urmă cu două săptămâni, fanfara RAJA Constanța a luat startul seriei de concerte susținute în toate localitățile în care societatea asigură serviciul de alimentare cu apă și canalizare. Prima reprezentatie a fost data la Constanta, unde cei 21 de instrumentiști au fost aplaudați la scenă deschisă. Dupa Constanta au urmat alte doua orase importante din judet, respectiv Medgidia si Cernavoda. În toate aceste locatii, in ciuda frigului de afară, bătrâni, tineri și copii au venit să asculte fanfara. Si seria concertelor nu s-a oprit aici; astazi, pe agenda fanfarei RAJA s-a aflat orasul Navodari. Aici, in centrul orasului, de copii si pana la persoanele de varsta a treia, navodarenii au venit si i-au ascultat pe cei 21 de profesionisti in domeniu.
Concertul a inceput la ora 13.00, iar iubitorii de muzica nu au lipsit din fata Centrului Cultural “Pontus Euxinus” din localitate. Concertul a cuprins arii și melodii de muzică ușoară și populară celebre, dar și binecunoscutele marșuri militărești.
Nu au lispit de la eveniment nici oficialitatile locale, care au apreciat evenimentul ca fiind unul benefic pentru cei care indragesc muzica si asculta cu placere melodii celebre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *