Fără permis, dar cu Pajero

  •  
  •  
  •  
  •  

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în zona de competenţă un cetăţean român care conducea un autoturism marca Mitsubishi Pajero, înmatriculat în Anglia, fără a avea dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În data de 26.06.2014, în jurul orei 20.20, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Cernavodă au oprit pentru control, în zona de competenţă, un autoturism marca Mitsubishi Pajero, înmatriculat în Anglia, condus de cetăţeanul român S.G., în vârstă de 34 ani, domiciliat în judeţul Constanţa. La solicitarea documentelor pentru control, conducătorul auto a declarat că nu are asupra sa permisul de conducere.

În urma verificărilor s-a stabilit că bărbatul în cauză are permisul de conducere suspendat din data de 11.09.2013. Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are permisul de conducere retras sau anulat, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 335, alin. 2 din Codul Penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *