vineri, 18 septembrie 2020
Acasă > Sport > Fed Cup: Echipa României pentru meciul cu Germania

Fed Cup: Echipa României pentru meciul cu Germania

Simona Halep (locul 6 WTA), Monica Niculescu (32 WTA), Irina Begu (34 WTA) și Alexandra Dulgheru (97 WTA) sunt cele patru jucătoare care vor forma echipa de Fed Cup a României în meciul de baraj pentru menţinerea în Grupa Mondială, cu Germania, informează Digi Sport.

Meciul dintre România şi Germania se va disputa pe 16 şi 17 aprilie, în Sala Polivalentă din Cluj Napoca.

„Echipa României reuneşte cele mai în formă jucătoare ale momentului. Simona, Irina, Monica şi Alexandra sunt bucuroase şi mândre să reprezinte din nou culorile României, împotriva unei echipe puternice.

Formăm o echipa omogenă, echilibrată şi optimistă, pregătită să lupte pentru a rămâne în Grupa Mondială. Întâlnirea va fi cu siguranţă una foarte disputată, Germania fiind o echipa solidă, dar credem în sansa noastră şi în devotamentul fetelor.

Mulţumim fanilor că sunt alături de echipa României şi îi aşteptăm din nou cu drag la Cluj, unde ne-am simţit foarte bine în februarie”, a declarat căpitanul nejucător al României, Alina Tecşor, pentru site-ul oficial la FRT.

De cealaltă parte, adversarele fetelor noastre vor veni la Cluj cu o echipă extrem de puternică, din care nu lipseşte campioana din acest an de la Australian Open, Angelique Kerber (locul 2 WTA). Alături de ea, Germania se mai bazează pe Andrea Petkovic (28 WTA), Annika Beck (40 WTA) şi Julia Goerges (58 WTA).

Sursa: digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *