luni, 10 august 2020
Acasă > Educatie > Feeria iernii, pusă pe scenă

Feeria iernii, pusă pe scenă

Casa de Cultură din Năvodari a devenit neîncăpătoare pentru părinții și cadrele didactice prezente la serbarea de Crăciun. Protagoniștii evenimentului au fost elevii școlii “Tudor Arghezi” din Năvodari, care le-au oferit celor prezenți o seară de neuitat.

Umplută până la refuz! Așa a arătat Casa de Cultură “Pontus Euxinus” din Năvodari cu ocazia serbării de Crăciun organizată de școala Gimnazială cu clasele I-VIII “Tudor Arghezi” din localitate.

“An de an, școala noastră și-a făcut o tradiție din a marca această minunată sărbătoare, printr-un program artistic deosebit, în care copiii se bucură cântând colinde pe scenă, dansând, valsând și arătând bucuria Nașterii Mântuitorului prin tot ceea ce fac”, ne-a spus unul dintre profesorii care au organizat acest spectacol.

Micuții au reușit cu greu să își stăpânească emoțiile înainte de a face primii pași pe scenă.

Îmbrăcați în costume puternic colorate, toți elevii au făcut front comun pentru a oferi publicului un adevărat spectacol.

Inevitabil, după ce au dansat, cântat și colindat, la final, copiii au strâns ropote de aplauze.

O parte a elevilor a muncit în mod susținut, încă de la începutul anului școlar, iar asta s-a văzut prin veritabilul spectacol oferit părinților, prietenilor și nu în ultimul rând, profesorilor.

Redactor: Sorin Hulubei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *