Acasă > Economie > Femeile dornice să-și deschidă o afacere pot primii 50.000 de lei de la stat

Femeile dornice să-și deschidă o afacere pot primii 50.000 de lei de la stat

Femeile care vor sa deschidă și să dezvolte mici afaceri pot obține până la 50.000 de lei sub forma unui ajutor nerambursabil care reprezintă 90% din finanțare. Antreprenoarele trebuie să contribuie cu restul de 10%. 

Programul Femeia manager are alocat în 2016 un buget 500.000 de lei,deci nu multe doamne intreprinzătoare vor avea acces la acești bani.
Doamnele de afaceri care prezintă un plan de afaceri, se pot inscrie in program IMM-uri deținute de femei sau care au printre asociați și femei, care au cel mult 3 ani de la înregistrarea la Registrul Comertului la data deschiderii aplicației de înscriere on-line în Program.

Aplicația online de înscriere a planurilor de afaceri în ”Femeia Manager 2016” – programul național multianual pentru dezvoltarea antreprenoriatului în rândul femeilor din sectorul intreprinderilor mici și mijlocii valabil pentru 2016 este deschisă începând din 12 iulie 2016, de la ora 10.00.

Aplicatia online de se poate accesa pe site-ul aippimm.ro, al Direcției Politici Antreprenoriale, din subordinea Ministerului Economiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *