joi, 13 august 2020
Acasă > Eveniment > Festivalul ”Mini Armoni”, la Cumpăna

Festivalul ”Mini Armoni”, la Cumpăna

Festivalul Național “Mini Armoni” a început să prindă rădăcini și a ajuns la cea de-a doua ediție. Tineri, aparținând diferitelor etnii reprezentate în Dobrogea, au dat bătăi de cap juriului prin prestațiile fără cusur. Publicul a fost încântat atât de cântecele și dansurile tinerilor, cât și de costumele impecabile.

Primăria comunei Cumpăna continuă să descopere și să promoveze tinerele talente din domeniul muzicii și a dansului. Festivalul pune în lumină obiceiurile, dansurile și cântecele celor 17 minorități din România.

“După cum bine vedeți, ambasadorii acestor tradiții nu sunt alții decât copii și tineri, de la 4-5 ani și până la 20 de ani. Este frumos să vedem la Cumpăna, pe scena Casei de Cultură, reprezentanți a 11 etnii. Cei mai buni vor câștiga.” a declarat Mariana Gâju, primarul localității Cumpăna.

În cadrul concursului au participat concurenți aparținând tuturor etniilor conlocuitoare. Juriul festivalului a fost compus din artiști de renume precum Fredi Camacho, Ana Maria Petre, Carmen Rădulescu și Nick. Alegerea celor mai buni dintre participanți nu a fost deloc facilă.

„Este un concurs foarte interesant, dar foarte dificil pentru că toți copii sunt buni și este greu să faci diferența. ” a spus artistul Fredi Camacho.

Festivalul Național “Mini Armoni” a ajuns la cea de-a doua ediție și este un eveniment promovat de primăria comunei Cumpăna.

Redactor. Sorin Hulubei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *