Acasă > Eveniment > Fetiţă de 5 ani, muşcată de maidanezi în curtea unui spital

Fetiţă de 5 ani, muşcată de maidanezi în curtea unui spital

O fetiță de 5 ani a fost mușcată de maidanezi chiar în curtea spitalului în care fusese internată pentru a fi tratată de răceală. Incidentul a avut loc la spitalul din Târgu Bujor, județul Galați, în momentul în care micuța se plimba prin curte. Tatăl copilei se teme că fetița ar putea rămâne cu semne de mușcături toată viața. Spune că a făcut plângere atât la poliție, cât și la conducerea unității spitalicești, însă până acum nu s-ar fi luat nicio măsură. Managerul spitalului se scuză și spune că, de fapt, maidanezii ar fi fost pripășiți de reprezentanții altor instituții care au sediul în aceeași incintă.

One thought on “Fetiţă de 5 ani, muşcată de maidanezi în curtea unui spital

 1. Este incredibil faptul ca in curtea unui spital, in Romania, un copil este muscat de caini maidanezi.

  Se pune atata accent pe Preventie, pe controale medicale periodice si managerul unui spital accepta sa fie caini fara stapan in curtea spitalului?

  Managerul acestui spital care este jurist nu a gasit parghiile legale sa someze primaria ca sa ridice cainii fara stapan din incinta?

  Personalul medical din acest spital nu a avut un cuvant de spus, o reactie, o luare de atitudine?

  Opinia unui medic roman care cunoaste traumele fizice si psihice ale victimei unui atac canin:

  “Cainii ar trebui sa dispara de pe strazi!”, a declarat acesta.

  Cat despre solutia care ar trebui adoptata pentru a fi rezolvata aceasta problema cat mai rapid, dr. Catalin Apostolescu a replicat ferm: “Nu stiu, exista autoritati platite special pentru asa ceva – sa faca sa nu mai existe caini pe strada. Pe mine nu ma intereseaza daca au zgarda, daca au medalion, daca mai au sau nu mai au testicule, important este sa nu mai fie pe strada”(sursa ziare.com 5 septembrie 2013)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.