Fetiță de trei ani ucisă în bătaie

  •  
  •  
  •  
  •  

violentaSfârșit cumplit pentru o fetiță de numai 3 ani din Lupeni, județul Hunedoara, care a murit în condiții suspecte.

O ambulanță a fost solicitată aseară la locuința copilei, dar medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

”Ambulanța Lupeni a intervenit în colaborare cu SMURD Lupeni la un copil de trei ani inconștient, aflat în stop cardio-respirator. În ciuda manevrelor de resuscitare, fetița nu a putut fi salvată”, a declarat medicul Călin Dumitrescu, purtătorul de cuvânt al Ambulanței Hunedoara.

Pe trupul micuței au fost observate multiple echimoze astfel că aceasta a fost transportată la Serviciul de Medicină Legală, existând suspiciunea că a fost bătută crunt.

Medicii legiști au stabilit că fetița a suferit un șoc hemoragic în urma loviturilor care i-au fost aplicate.

Poliția a deschis un dosar pentru moarte suspectă.

Copila trăia într-o familie dezorganizată din Lupeni și mai avea un frățior.

Ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara care urmează să stabilească cine a bătut fetița până când aceasta și-a dat ultima suflare.

One thought on “Fetiță de trei ani ucisă în bătaie

  1. Ati face orice sa distrageti atentia de la ce se intampla in tara noastra(nu stiu daca si a voastra. Nu am vazut un singur articol de la voi cu ce se intampla in Romania, sau macar in Constanta. Sper sa ma insel, dar aratati ca niste slugi ale sistemului…..LIBERTATE PRESEI!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *