marți, noiembrie 19, 2019
Acasă > Social > Flori pentru doamne

Flori pentru doamne

Flori și zîmbete pentru doamnele profesoare! Maratonul de 8 Martie a continuat și astăzi, la Năvodari. De data aceasta însă, consilierii locali de la Primărie au mers să ofere flori cadrelor didactice de la școlile din oraș. Nu a fost însă singura surpriză primită de doamnele profesoare.

Clopotelul a sunat cu flori astăzi pentru doamnele din învăâîmîntul de la malul mării. Cei din administrația locală au așteptat începutul săptămînii special pentru a le oferi un semn de apreciere.

„Chiar dacă 8 martie a fost duminică, noi am păstrat flori și pentru astăzi, 9 martie, ca să le oferim tuturor doamnelor și domnișoarelor care lucrează în instituțiile publice din orașul Năvodari. Acest proiect a fost demarat în urmă cu mai mulți ani de primarul Nicolae Matei, care a dorit ca să ofere în fiecare an, de 8 martie, câte o floare tuturor femeilor din orașul Năvodari”, ne-a spus Nicolae Moruzi, consilier local.

Femei demne de respect pentru cei din administrația locală și adevărate mămici pentru toți elevii de la casă.

„Copiii sunt o sursă inepuizabilă de surprize frumoase, iar cei mici sunt ca o pastilă revigorantă. Lucrând cu ei, ceva pentru mame, la orele de abilități practice, unii au avut timp să ornamenteze mai multe zambile și s-au gândit, la sfârșitul orei, să mi le ofere în dar și m-au impresionat pentru că ora era dedicată mamelor”, a menționat profesor Luminița Gheorghiță.

Doamna Stela și-a dedicat mai bine de 35 de ani activității de profesor. Din mîinile ei au ieșit generații întregi de absolvenți. Cu ocazia zilei de 89 Martie, păstrează o amintire de neprețuit de la fiecare dintre elevii care i-au trecut prin mîini.

“De la copii am păstrat surprize, zâmbete, îmbrățișări, cuvinte frumoase și mă bucur din suflet. Eu sunt pensionară și azi a fost o bucurie pentru sufletul meu să văd că mă înconjoară cu multă dragoste și afecțiune”, ne-a spus profesor Stela Vaghini.

Iar pentru a marca și anul acesta evenimentul așa cum se cuvine, elevii le-au pregătit doamnelor poezii și cîntece despre mamă, reușind chiar să le smulgă și cîte o lacrimă.

Redactor: Andreea BARBU

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *