Acasă > Comunicate > Florin Gheorghe: „Mii de constănţeni nu mai primesc ajutoare pentru căldură”

Florin Gheorghe: „Mii de constănţeni nu mai primesc ajutoare pentru căldură”

Nu mai puţin de 16.000 de constănţeni nu îşi mai pot primi ajutoarele de stat pentru încălzire din cauza noilor reglementări impuse de Guvernul USL. Deputatul constănţean, Florin Gheorghe a sesizat acest lucru printr-o declaraţie politică prezentată astăzi în Parlamentul României.
„Când iarna bate la uşa, mulţi dintre semenii noştri așteaptă la cozi interminabile să vadă dacă mai pot primi ajutorul de stat pentru încălzirea locuinţei. Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice a modificat cererea de solicitare şi a adăugat, pe lângă posibilitatea primirii de ajutor pentru cei care se încălzesc cu energie electrică, obligativitatea de a prezenta acte doveditoare privind veniturile, componenţa familiei şi bunurile în proprietate. Distinsa doamnă ministru Mariana Câmpeanu a pus oamenii pe drum şi i-a băgat prin hăţişul birocratic, de unde, mulţi nu au mai putut ieși”, a precizat deputatul consănţean.
Deputatul PDL de Constanţa crede că aceste măsuri se vor întoarce împotriva actualilor guvernanţi. „Guvernul Boc, atât de mult hulit de adversarii politici, nu a lăsat românii să moară de foame. Chiar cu măsurile dure luate, au fost create facilitaţi fiscale pentru cei mai nevoiași. S-a subvenționat gigacaloria, s-au eliminate cheltuielile bugetare inutile, s-au acordat subvenţii de hrană sau căldură. Guvernul Boc a adoptat mai multe măsuri sociale decât Guvernul Ponta. Dragi guvernanţi, poporul nu doarme. Iar momentul adevărului se apropie. Cifrele umflate în sondaje se vor clarifica din primăvară, când cetațenii vor avea de plătit pentru incompetenţa voastră. Din nefericire, românii pierd în fiecare zi din acest mariaj contra naturii”, a concluzionat Florin Gheorghe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *