vineri, 14 august 2020
Acasă > Eveniment > Focuri de arma la Medgidia pentru prinderea a trei bărbaţi care furau produse petroliere dintr-o conductă

Focuri de arma la Medgidia pentru prinderea a trei bărbaţi care furau produse petroliere dintr-o conductă

Jandarmii constănţeni au folosit armamentul din dotare pentru prinderea a trei bărbaţi care furau produse petroliere dintr-o conductă, cu ajutorul unei instalaţii artizanale, ei fiind predaţi poliţiştilor pentru continuarea cercetărilor.

Mai multe echipaje de jandarmerie aparținând Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanţa au acționat, vineri noapte spre sâmbătă, în zona localității Cuza Vodă, județul Constanţa, pentru combaterea furturilor de produse petroliere din conducte.

În jurul orei 03.00 au fost surprinşi trei bărbați cu vârste cuprinse între de 36 şi 52 de ani, doi dintre ei domiciliaţi în Ilfov şi unul în Dâmboviţa, în timp ce sustrăgeau, cu ajutorul unei instalații artizanale, produs petrolier dintr-o conductă.

Produsul petrolier era încărcat într-un camion în care era amplasat un bazin artizanal.

După somația verbală a jandarmilor de a înceta activitatea ilicită, aceștia au încercat să fugă. Jandarmii au pornit în urmărirea acestora, fiind nevoiți să execute zece focuri de armă în plan vertical pentru prinderea suspecților.

Jandarmii au întocmit procesul-verbal de sesizare, conform prevederilor Codului de Procedură Penală, iar suspecții au fost predaţi împreună cu bunurile găsite asupra acestora, lucrătorilor Secţiei de Poliţie Rurală Medgidia, în vederea continuării cercetărilor, se arată într-un comunicat al IJJ Constanța.

Sursa: radioconstanta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *