Acasă > Comunicate > Ford cu I.T.P. fals, descoperit în Constanţa

Ford cu I.T.P. fals, descoperit în Constanţa

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în zona de competenţă un autoturism marca Ford Mondeo, înmatriculat în R. Bulgaria, condus de un cetăţean român care a prezentat la controlul specific un certificat de inspecţie tehnică periodică fals.

În data de 23.04.2014, în jurul orei 14.30, poliţiştii de frontieră din cadrul S.T.P.F. Constanţa au acţionat în zona de competenţă, unde au oprit pentru control, în baza unei informaţii, un autoturism marca Ford Mondeo, înmatriculat în R. Bulgaria, condus de cetăţeanul român A.M, în vârstă de 32 ani.

În urma verificărilor s-a stabilit că certificatul de inspecţie tehnică periodică al autoturismului prezintă indicii de falsificare.

Bărbatul, domiciliat în judeţul Constanţa, a declarat că a achiziţionat autoturismul fără a cunoaşte faptul că respectivul certificat de înmatriculare este fals.

Poliţiştii de frontieră i-au întocmit cetăţeanului român dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „uz de fals”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 323 din Codul Penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *