vineri, 18 septembrie 2020
Acasă > Monden > Formația Maxim va rămâne fără unul dintre componenți

Formația Maxim va rămâne fără unul dintre componenți

Anul 2016 aduce o despărțire surprinzătoare în showbizzul românesc! Una dintre cele mai în vogă trupe e în pragul destrămării. Formația Maxim, autoarea hitului ”Sărutări criminale” va rămâne fără unul dintre componenți. Este vorba despre Marcus, cel care a anunțat că, din cauza problemelor de sănătate, trebuie să renunțe la cariera artistică.

“As dori sa pot scrie tot ce simt dar cuvintele sunt de prisos in aceste momente. Este timpul si datoria mea sa va anunt ca din motive medicale drumul meu in trupa MAXIM va inceta incepand cu data de 1 ianuarie 2016, pentru o perioada nedeterminata. NU VREAU, dar sunt probleme de sanatate care ma obliga sa aleg un alt drum in viata.

Va multumesc VOUA, celor care mi-ati dat sansa sa-mi urmez vocatia si menirea, talentul, dreptul de a crea, de a visa si de a spune prin cantec tot ce era mai frumos in mine. Multumesc pentru 2 ani minunati in care am trait cele mai frumoase experiente si momente de nedescris. Impreuna cu voi, familia MAXIM, vom sustine in continuare trupa, care mai are foarte multe lucruri frumoase de spus. Cuvintele nu pot exprima recunostinta pe care o simt. O sa spun doar: MULTUMESC! MARCUS”, a scris artistul pe o retea de socializare.

Sursa: stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *