Forțele Navale Române recrutează soldați și gradați profesioniști. Termenul limită este 29 septembrie

Forțele Navale Române, alături de celelalte structuri din Ministerul Apărării Naționale, desfășoară activități de recrutare a tinerilor, pentru posturile de soldați și gradați profesioniști, în limita locurilor rămase neîncadrate.

Înscrierea se poate face până la data de 29 septembrie 2023, iar termenul final de întocmire a dosarelor de candidat este 2 octombrie 2023.

Informații referitoare la oferta profesională și condițiile de recrutare, de selecție și de repartiție sunt furnizate de către personalul recrutor din unitățile militare și personalul birourilor informare-recrutare din județele sau sectoarele Municipiului București în care candidații își au domiciliul.

Condițiile și criteriile generale de recrutare, pe care trebuie să le îndeplinească candidații care optează pentru dobândirea calității de soldat sau gradat profesionist în activitate, se regăsesc pe pagina de internet https://www.recrutaremapn.ro/sgp.php.

Conform planului de recrutare al Statului Major al Forțelor Navale, candidații pentru posturile din Forțele Navale Române pot opta să încadreze funcții la bordul navelor militare sau în unități militare din orașele și localitățile Constanța, Mangalia, Tulcea, Tuzla, Babadag, Sulina, Midia, Sfântu Gheorghe, Codru, Gura Portiței, 2 Mai, Slava Cercheză, Murfatlar și Sinoe.

 

Sursa: Fortele Navale Romane

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *