luni, februarie 24, 2020
Acasă > Ultima ora > Fost director din CNADNR, reclamat de ANI la DNA

Fost director din CNADNR, reclamat de ANI la DNA

ANI cere DNA să îl cerceteze pe Răzvan Emil Teodorescu, fost director în CNADNR, pentru conflict de interese şi fapte de corupţie, întrucât a semnat documente privind lucrări de marcaje rutiere cu o firmă a fratelui acestuia şi ar fi folosit informaţiile deţinute pentru a sprijini societatea, informează replicaonline.

Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a constatat încălcarea regimului juridic al conflictului de interese în materie penală, precum şi sâvârşirea de infracţiuni asimilate celor de corupţie de către Theodor Răzvan Emil Teodorescu, director al Direcţiei Achiziţii Finanţare de la Buget din cadrul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) în perioada 8 aprilie – 21 octombrie 2013.

Potrivit ANI, citat de replionline, Răzvan Emil Teodorescu a semnat o serie de documente privind acordul-cadru având ca obiect “Lucrări de marcaje rutiere pe reţeaua de autostrăzi şi drumuri naţionale din administrare, Lot 1-DRDP Bucureşti”, încheiat între CNADNR, prin Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Bucureşti, în calitate de promitent-achizitor, şi Asocierea SC Anduna Servimob SRL & Teo Trans Consulting SRL, în condiţiile în care fratele său este administrator şi asociat al firmei Teo Trans Consulting.

“Conform acordului, pentru lucrările executate, plăţile datorate Asocierii SC Anduna Servimob SRL & SC Teo Trans Consulting SRL sunt cele declarate în propunerea financiară a acestuia, respectiv 27.072.864,46 lei (aprox. 6.117.470,22 euro), la care se adaugă TVA reprezentând 6.497.487,47 lei (aprox. 1.468.192,85 euro)”, se arată într-un comunicat de presă al ANI.

Sursa: replicaonline

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *