Acasă > Eveniment > Fost profesor la “Ovidius”, urmărit de ANI

Fost profesor la “Ovidius”, urmărit de ANI

Agenția Națională de Integritate (ANI) a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate, în cuantum de 218.959,11 Lei (aprox. 49.710,33 de euro), între averea dobândită şi veniturile realizate de către Ioniţă Alexandru, fost şef de catedră în cadrul Universităţii “Ovidius” din Constanţa, împreună cu familia, în perioadă exercitării funcţiei, după cum se arată pe site-ul ANI.

Astfel, ANI a dispus sesizarea Comisiei de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Bucureşti în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către Alexandru Ioniţă în perioada exercitării funcției publice.

Totodată, Alexandru Ioniţă a fost informat despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistat sau reprezentat de un avocat şi de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris. Persoana evaluată a depus la dosarul de evaluare un punct de vedere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *