vineri, 14 august 2020
Acasă > Sport > Fostul fotbalist Costică Ştefănescu a fost înmormântat în această dimineață

Fostul fotbalist Costică Ştefănescu a fost înmormântat în această dimineață

Legendarul fotbalist Costică Ştefănescu a fost condus astăzi pe ultimul drum. Căpitanul Craiovei Maxima a fost înmormântat la ora 12, la Cimitirul Sineasca. Sute de oameni – colegi, prieteni şi suporterii Universităţii Craiova au venit la capela bisericii Harşu pentru a-şi lua rămas bun de la cel supranumit “Ministrul Apărării’.

Oamenii au venit cu flori şi au aprins lumânări la căpătâiul lui Costică Ştefănescu. Colegii cu care a jucat atâţia ani fotbal, Ghorghiţă Geolgău şi Pavel Badea, s-au ocupat, alături de membrii familiei, de pregătirile de înmormântare, în timp ce Gică Craioveanu şi Gică Popescu au depus coroane de flori. Şi preşedintele de onoare al Stelei a venit la Craiova.

“A fost un om deosebit, l-am cunoscut. (…) Îmi aduc aminte de o vacanţă alături de el, la Neptun, în 1982-1983, alături de familie. A fost un om discret, un om modest!” a spus Helmuth Duckadam, preşedinte de onoare Steaua.

“S-a dus un om mare, un om foarte apreciat, foarte iubit la Craiova, în România.  Ce sfaturi îţi dădea Costică?  Multe: “să ai tupeu, Gicane, în teren, că noi ne apărăm, dar voi, cei din faţă, decideţi meciurile”. Şi adevărul e că am avut această şansă să fie alături de noi.” a afirmat Gică Craioveanu, fost coleg Universitatea Craiova.

“Atunci când jucam în curtea şcolii la Calafat, îmi doream să fiu nimeni altcineva decât Costică Ştefănescu şi apoi mi s-a îndeplinit acest vis să fac parte din acelaşi vestiar cu el, să port şi banderola de căpitan al Craiovei, pe care a purtat-o şi el.” a mai spus Gheorghe Popescu, fost fotbalist.

Costică Ştefănescu suferea de o boală incurabilă, iar marţi a căzut de la etajul 5 al Spitalului Militar, unde era internat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *