Acasă > Sport > Fotbal: Claudiu Keșeru, prezentat oficial de Steaua

Fotbal: Claudiu Keșeru, prezentat oficial de Steaua

Atacantul Claudiu Keșeru a fost prezentat oficial, vineri, într-o conferință de presă la stadionul ”Steaua” de către echipa de fotbal Steaua București, care l-a achiziționat de la formația franceză Bastia.

”Mă bucur că, deși în vară nu s-a reușit perfectarea transferului, ocazia s-a ivit din nou și am decis să profit și să dau curs acesteia. În vară apucasem să vorbesc cu cei de la Bastia, înainte de a primi telefon de la Steaua”, a afirmat Keșeru.

”Cu excepția clubului Nantes am jucat la cluburi mici, care nu se ridică la nivelul Stelei, și mi-am dat seama că este un club mare din toate punctele de vedere, cu așteptări mari și voi da tot ce am mai bun pentru a ajuta echipa, pentru a fi decisiv și a ajuta clubul să câștige campionatul, cupa și să se califice în cupele europene”, a adăugat atacantul născut în 1986, an în care Steaua câștiga Cupa Campionilor Europeni.

În Franța, Keșeru, transferat la doar 17 ani la Nantes, a mai jucat la Libourne, Tours și Angers. În România, el a evoluat la FC Bihor.

Internaționalul român a explicat situația sa de la echipa corsicană: ”Am început bine campionatul, am înscris în etapa a patra, am avut evoluții bune în mai multe meciuri, dar nu am mai marcat, iar antrenorul a spus că va acorda șansa altor atacanți”.

Keșeru a vorbit și despre faptul că a discutat cu Viorel Moldovan, fostul golgheter al lui Nantes, iar acesta l-a sfătuit să rămână în Hexagon: ”Am vorbit de mai multe ori cu Viorel Moldovan, care m-a sfătuit să rămân în Franța, dar eu i-am spus că am luat o decizie și sunt sigur că este cea bună”.

”A fost decizia mea să plec de la Bastia, unde am jucat 18 meciuri din 21, chiar dacă nu am marcat decât un gol, nu a avut nicio legătură cu venirea lui Djibril Cisse, nici nu știam de ea”, a completat jucătorul.

Claudiu Andrei Keșeru a mai precizat că speră ca acest transfer să îi aducă și alte convocări la echipa națională: ”În ultima vreme am intrat în lotul național și mă bucur foarte mult. Acum trebuie să am evoluții bune pentru a rămâne în atenția selecționerului”.

Keșeru, care a prezentat tricoul cu numărul 28 cu care va evolua, a subliniat că este atacant și antrenorul va decide poziția pe care va juca la Steaua.

La rândul său, antrenorul Stelei, Laurențiu Reghecampf, a declarat: ”Ne bucurăm că am reușit să îl aducem pe Claudiu lângă noi, cred că ne va ajuta în ce avem de realizat. Ne dorim să aducem cei mai valoroși români, jucători care fac parte din lotul echipei naționale și ne-am dori ca la sfârșitul acestui campionat să ne bucurăm împreună de câștigarea titlului cu numărul 25, de câștigarea Cupei României și să reușim să ne calificăm în grupele Champions League”.

Referitor la lupta pentru titlu, Keșeru a menționat că Astra și Petrolul sunt ”două echipe foarte bune, nu sunt singurele, și altele pot emite pretenții, dar va fi o luptă strânsă pentru titlu și sper să avem câștig de cauză la final”.

Claudiu Keșeru a semnat un contract valabil doi ani și jumătate cu Steaua București.

sursa: AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *