luni, februarie 24, 2020
Acasă > Sport > Fotbal: Ionel Dănciulescu, numit team-manager la Dinamo

Fotbal: Ionel Dănciulescu, numit team-manager la Dinamo

Ionel Dănciulescu, jucătorul cu cele mai multe meciuri disputate în prima ligă, a decis să renunțe la cariera de fotbalist pentru a o îmbrățișa pe cea de conducător de club, fiind numit marți în funcția de team-manager al echipei Dinamo București, la care și-a petrecut cea mai mare parte a carierei.

“Ultima dorință a mea a fost să joc ultimul meci la Dinamo. Nu cred că va fi absolut niciun fel de problemă că mă voi retrage. Există viață și după ce te lași de fotbal. Deci nu-mi fac niciun fel de problemă, pentru că important este că voi rămâne aici, unde mi-am dorit eu, în cadrul clubului și voi căuta să ajut clubul cum am făcut-o și ca fotbalist”, a declarat Dănciulescu, în conferința de presă cu ocazia prezentării sale.

“Fără Dinamo, cu siguranță nu aș fi ajuns la acest nivel. Vreau în primul rând să le mulțumesc suporterilor pentru sprijinul pe care mi l-au oferit. Fără sprijinul lor, al conducătorilor și coechipierilor nu cred că aș fi ajuns până aici. Viitorul meu a fost este și va fi legat de Dinamo. Este o decizie luată de mine, acum cred eu că este momentul cel mai bun de a mă retrage și, așa cum am spus, există viață și după ce mă las de fotbal, asta este clar”, a adăugat Danciu-gol.

sursa: AGERPRES

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *