luni, februarie 24, 2020
Acasă > Sport > Fotbaliştii n-au voie să folosească reţelele sociale pe durata Campionatului European

Fotbaliştii n-au voie să folosească reţelele sociale pe durata Campionatului European

La ultimul workshop, desfăşurat în luna martie la Paris, UEFA le-a comunicat selcţionerilor echipelor calificate la Euro 2016 că fotbaliştii nu vor avea voie să posteze imagini sau filmuleţe din timpul competiţiei, informează mediafax.ro.

Pentru a-i proteja pe deţinătorii de drepturi TV, UEFA vrea să blocheze accesul fotbaliştilor la toate reţelele sociale pe stadioane, pentru a preveni astfel postările care să conţină imagini din timpul competiţiei. Forul continental intenţionează să urmărească şi alte postări, pentru a preveni controversele care pot apărea în urma comentariilor neadecvate ale vreunui fotbalist. De asemeni, fotbaliştilor le este interzis să posteze imagini video de pe stadioanele unde au loc meciurile turneului final.

O măsură asemănătoare a fost luată în urmă cu 6 ani, FIFA a luat aceeaşi decizie înainte de Mondialul din Africa de Sud Jucătorii n-au avut voie să utilizeze reţelele de socializare pentru a posta imagini sau comentarii despre competiţie.

Fotbaliştii au fost avertizaţi şi că nu vor avea dreptul să iasă prin zona mixtă a stadioanelor după meciuri decât în echipamentele oficiale ale federaţiilor naţionale, fără alte înscrisuri.

Sursa text: sportnews.libertatea.ro

Sursa foto: prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *