vineri, 18 septembrie 2020
Acasă > Monden > Franciza “Terminator” va continua cu o nouă trilogie

Franciza “Terminator” va continua cu o nouă trilogie

Franciza cinematografică “Terminator”, foarte apreciată de fanii producţiilor SF şi de acţiune, va continua cu o nouă trilogie, al cărei prim film va ajunge pe marile ecrane nord-americane pe 26 iunie 2015, au anunţat joi reprezentanţii studiourilor Paramount Pictures.

Franciza “Terminator”, care prezintă aventurile unui cyborg indestructibil – jucat de Arnold Schwarzenegger – trimis din viitor într-o misiune pe Terra, a generat încasări de peste 1 miliard de dolari.

Actorul Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 65 de ani, a confirmat recent că va juca din nou acest rol şi că va începe filmările pentru “Terminator 5” în ianuarie 2014, informează Reuters.

Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 65 de ani, a interpretat rolul unui robot trimis din viitor în primele trei filme din această franciză – lansate în 1984, 1991 şi 2003.

El nu a jucat însă în cel mai recent film din această serie, cel de-al patrulea, “Terminator – Salvarea”, lansat în 2009, întrucât în acea perioadă renunţase la actorie şi ocupa funcţia de guvernator al statului California.

Filmul din 2009 i-a avut în rolurile principale pe Christian Bale şi Sam Worthington şi a fost singura peliculă din franciza “Terminator” în care nu a jucat Schwarzenegger.

Lungmetrajul “Terminator 5” va fi produs de Annapurna Pictures, compania care a produs şi pelicula “Zero Dark Thirty”, nominalizat la Oscar în 2013, şi de Skydance Productions.

Studiourile Paramount Pictures reprezintă o filială a grupului Viacom Inc.

Sursa: Mediafax.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *