joi, septembrie 19, 2019
Acasă > Sport > Frații Bryan, “nașii” lui Tecău

Frații Bryan, “nașii” lui Tecău

Dublul masculin de tenis, româno-olandez, alcătuit din Horia Tecău și Jean Julien Rojer au înregistrat a doua înfrângere la Turneul Campionilor. La competiția care se desfășoară la Londra și ce reunește primii opt tenismeni din lume la simplu și primele opt echipe din lume la dublu, Tecău și Rojer mai au de disputat un singur meci, împotriva dublului în care evoluează fostul partener al lui Horia, suedezul Robert Linstedt.

Partida de miercuri după-amiază s-a desfășurat aproape după același tipar ca meciul pierdut luni de Tecău și Rojer în fața dublului Peya/Soares. Numai că, dacă în meciul de luni, au început mai greu, pentru ca să cedeze în final cu 3-6, 6-3, 10-12, în partida de miercuri disputată în fața fraților Bryan din Statele Unite ale Americii, Horia Tecău și partenerul său au reușit să se impună în primul set. Destul de greu, în tie-break, pe care l-au câștigat cu scorul de 7-4.

Din păcate, câștigarea primului set a fost urmată de o cădere a dublului româno-olandez sau, am putea spune, de un reviriment al jucătorilor americani. Frații Bryan s-au impus destul de lejer în cel de-al doilea set, 6-3, și a urmat supertie-break-ul sau setul decisiv.

Seupertie-break în care americanii și-au menținut ritmul de joc impus în setul al doilea și au câștigat detașat cu scorul de 10-6.

Pentru Horia Tecău și Jean Julien Rojer urmează un meci de orgoliu, în care vor înfrunta dublul Kubot/Lindstedt, ultimul fiind nimeni altul decât fostul partener de dublu al jucătorului român.

Sursă foto: dolce-sport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *