FRF: Au fost puse în vânzare biletele pentru partidele României cu Israel și Kosovo

Federaţia Română de Fotbal a pus în vânzare biletele pentru meciurile echipei naţionale a României cu Israel şi Kosovo din preliminariile EURO 2024.

Drumul tricolorilor spre EURO 2024 continuă în luna septembrie, cu două meciuri pe teren propriu, ambele pe Arena Națională.

  • Sâmbătă, 09.09.2023, ora 21:45 – România – Israel
  • Marți, 12.09.2023, ora 21:45 – România – Kosovo

Biletele pentru cele două meciuri sunt deja disponibile în aplicația Fan Arena.

Prețuri bilete:
35 lei – Peluze
60 lei – Tribune
300 lei – VIP albastru
500 lei – VIP roșu

Pachet promoțional pentru cele două meciuri
Cei ce vor achiziționa bilete la ambele partide, în peluze sau în cele două tribune, exceptând sectoarele VIP, vor beneficia de un pachet promoțional, cu o reducere de 15%, care se va aplica la întreaga comandă. Se pot achiziționa maximum 4 bilete la fiecare dintre cele două meciuri.

Copii au acces gratuit în Family Zone
Va exista și de acestă dată o zonă dedicată părinților însoțiți de copii. Astfel, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit în zonele destinate familiilor, la ambele tribune, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, să fie introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Pentru comenzile în această zonă e necesară prezența a cel puțin unui copil și se pot comanda maximum 5 bilete!

Biletele vor fi livrate în format digital, la adresa de mail înregistrată, după data de 15 august 2023.

 

Sursa: FRF

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *