sâmbătă, 15 august 2020
Acasă > Sport > Frontiera Tomis, în semifinalele campionatului de oină al MAI

Frontiera Tomis, în semifinalele campionatului de oină al MAI

Se cunosc semifinalistele Campionatului Național de Oină al Polițiștilor, competiție care se desfășoară în municipiul Constanța. În urma meciurilor disputate în cele două grupe, echipele polițiștilor de frontieră din Constanța, Sighetul Marmației și Vaslui, precum și echipa jandarmilor din Harghita au acces în penultima fază a campionatului.

În prima zi de concurs, în grupa A, Sighetul Marmației a trecut cu 11-6 de Frontiera Tulcea, în timp ce jandarmii harghiteni au câștigat cu 3-0 în fața polițiștilor de frontieră din Giurgiu. În aceeași zi s-a mai jucat și partida dintre Giurgiu și Frontiera Tulcea, încheiată cu scorul de 5-2 pentru jucătorii giurgiuveni. În grupa B, jandarmii din Brăila au trecut de polițiștii de frontieră din Vaslui cu scorul de 8-5, în timp ce Frontiera Tomis a surclasat echipa Inspectoratului Județean de Jandarmi din Brăila cu scorul de 7-2.

În cea de-a doua zi a competiției, în grupa A, Frontiera Tulcea a fost învinsă de echipa jandarmilor din Harghita cu scorul de 2-4, iar Sighetu Marmației s-a impus în ambele partide disputate contra celor din Giurgiu și din Harghita cu scorul de 8-2, respectiv 10-0. În grupa B, Vaslui a învins cu 6-4 Frontiera Tomis.

În urma rezultatelor din cele două zile, în semifinalele programate mâine se vor întâlni Sighetu Marmației cu polițiștii de frontieră din Vaslui, în timp ce jandarmii harghiteni vor juca împotriva Frontierei Tomis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *