duminică, decembrie 8, 2019
Acasă > Ultima ora > Funcția de șef al ANT, ocupată tot de un cetățean al județului Constanța

Funcția de șef al ANT, ocupată tot de un cetățean al județului Constanța

Premierul Victor Ponta a decis să-l înlocuiască pe constănţeanul Răzvan Filipescu, care şi-a dat demisia din fruntea Autorității Naționale pentru Turism, cu o constănţeancă. Mai precis cu Florenţa Mirela Matichescu.
Astfel, Florenţa Mirela Matichescu vicepreşedinte cu rang de subsecretar de stat va exercita atribuţiile preşedintelui Autorității Naționale pentru Turism până la numirea conducătorului instituţiei conform legii.
Decizia a fost luată de premierul Victor Ponta şi publicată astăzi în Monitorul Oficial al României.

Amintim că primul-ministru, Victor Ponta, a aprobat eliberarea, la cerere, a lui Răzvan Filipescu din funcția de președinte, cu rang de secretar de stat, al Autorității Naționale pentru Turism (ANT). Decizia a fost publicată ieri în Monitorul Oficial al României.

Răzvan Filipescu a fost numit președinte al Autorității Naționale pentru Turism în luna aprilie a anului trecut.

În schimb, constănţeanca Florenţa Mirela Matichescu, patroană a Clubului Crush, care a preluat temporar conducerea ANT, a ajuns vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale pentru Turism în anul 2013. Ordinul semnat de primul ministru în acest sens a fost publicat în Monitorul Oficial din 19 februarie 2013.
În vârstă de 44 de ani, Matichescu a absolvit Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul Universităţii Ovidius. Este cunoscută ca om de afaceri prosper, dar numele său nu a fost până în anul 2013 asociat cu PSD Constanţa, cu excepţia frecventării de către primarul Radu Mazăre a clubului Crush pe care aceasta îl deţine. Aceasta a participat şi la Revoluţia din 1989.

Sursa: ziuadeconstanta.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *