vineri, 14 august 2020
Acasă > Politica > Fuziunea PNL-PDL se amână

Fuziunea PNL-PDL se amână

Se pare că Mircea Ionescu Quintus are dreptate. Fuziunea dintre PNL și PDL nu se poate face… încă și prin urmare președintele Vasile Blaga a anunțat că la alegerile prezidențiale cele două formațiuni vor merge pe formula unei alianțe electorale, informează stiripesurse.ro.

După întâlnirea dintre cele două delegații ale PNL și PDL din această seară din Modrogan 1 (sediul central al PDL), președintele PDL Vasile Blaga a anunțat că un candidat unic la prezidențiale va fi desemnat până la 1 august și tot până la aceeași dată vor fi gata și toate documentele necesare unirii celor două partide într-unul singur.

“Suntem pe un drum bun. Le propunem un proiect serios românilor. Până la 1 august vom stabili clar care este candidatul unic la alegerile prezidențiale și vor fi gata și documentele necesare fuziunii. Evident că în instanță lucrurile nu vor merge la fel de repede și prin urmare la alegerile prezidențiale vom merge pe formula unei formule de alianță electorală a cărei nume îl vom anunța ulterior”, a spus șeful PDL.

La rândul său președintele PNL Klaus Iohannis a spus că liberalii își vor anunța candidatul până la mijlocul lui iulie și până la 1 august se va cunoaște numele candidatului comun.

“Procesul de fuziune merge în forță mai departe indiferent pe cine vom propune la Președinție. PNL până la 15 iulie își va desemna candidatul și api îl vom stabili pe cel comun”, a spus șeful PNL.

Sursă: stiripesurse.ro

Foto: stiripesurse.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *