Acasă > Politica > Gabriel Oprea, prima ieşire după demisie

Gabriel Oprea, prima ieşire după demisie

Gabriel Oprea, liderul UNPR, a declarat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că partidul său îi va susţine în continuare pe preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Dacian Cioloş, însă le va cere “performanţă guvernamentală, rezultate economice şi politici pentru prosperitatea românilor”.

“UNPR este un partid al dialogului si al constructiei. Noi nu avem adversari, avem competitori. Ii sustinem pe Klaus Iohannis si Dacian Ciolos, insa cerem performanta guvernamentala, rezultate economice si politici pentru prosperitatea romanilor. Noi nu sunt datori nimanui cu nimic şi avem libertatea de a spune ca lucruile nu merg bine”, a declarat Gabriel Oprea.

Liderul UNPR a mai precizat că UNPR va continua parteneriatul cu PSD. “Fata de PNL si alte partide avem acelasi politici de deschidere spre dialog. Vom sustine proiectele formulate de alte partide”, a mai adăugat acesta.

“UNPR vrea să obţină cel puţin 10% din numărul total de voturi, la alegerile din 2016”

Gabriel Oprea a vorbit în cadrul conferinţei de presă şi despre pregătirea campanie electorale. Oficialul a precizat că UNPR vrea să obţină cel puţin 10% din numărul total de voturi la alegerile din 2016.

“UNPR isi pastreaza obiectivul asumat. Vrem ca reprezentantii UNPR sa obtina cel putin 10% din numarul total de voturi. Este un obiectiv ambitios”, a spus Oprea.

Liderul UNPR a mai spus că deocamdată nu poate să spună dacă partidul său va candida la alegerile locale şi parlamentare singur sau alături cu PSD. “Nu pot sa dau un raspuns daca candidam impreuna cu PSD. Suntem pregatiti pentru ambele variante”, a conchis Gabriel Oprea.

Sursa: romaniatv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *