Gabriela Szabo, candidat pe lista PSD

  •  
  •  
  •  
  •  

Sentimentele Gabrielei Szabo faţă de politică s-au schimbat în ultimii şase ani. În 2008, fosta atletă spunea că politicienii sunt nişte oportunişti care dorm în Parlament şi joacă Solitaire. „Am văzut că nu s-a făcut absolut nimic concret pentru cetaţenii României, ci oamenii politici doar şi-au votat legile in interes propriu. (…) Ceea ce ei ne-au transmis este că s-au dus acolo să doarmă şi să joace Solitaire”, spunea Gabriela Szabo în 2008.

Fosta atletă pare să fi făcut şi un viraj ideologic. În 2008, Gabriela Szabo era curtată de liberali pentru un post de parlamentar, acum este dorită de PSD-işti.

„Cel puţin din poziţia de ministru face cinste României şi face un mare bine Guvernului. Dacă va dori să fie şi parlamentar, cu atât mai bine pentru Parlamentul României”, afirma Victor Ponta.

Este sigur că noua poziție, de Ministru al Tineretului și Sportului, i-a schimbat opțiunea Gabrielei Szabo. Astfel că ea a decis să candideze pentru PSD la alegerile parțiale parlamentare din 25 mai pentru Colegiul 4 pentru Camera Deputaților – Ilfov.

Anunțul este deja oficial, iar evenimentul de lansare va avea loc duminică, 4 mai 2014, în orașul Voluntari. Lansarea se va face cu mare fast și la eveniment vor participa pe lângă Victor Ponta și Liviu Dragnea, și ceilați membri de vază de ai coaliției de guvernare: Daniel Constantin și Gabriel Oprea.

Sursa: stiripesurse.ro și romanialibera.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *