Gala sesiunii de practică Rompetrol

Petromidia-Năvodari, cea mai mare rafinărie din România se preocupă de un demers nobil pe care cei ajunși mari îl pot întreprinde. Ajută, susține și investește în cei mici aflați la început de drum, dându-le șansa reală ca la rândul lor să ajungă cât mai sus în profesia pe care și-o aleg.

Năvodariul, poate fi considerat un oraș bogat. Și asta pentru că a doua cea mai puternică rafinărie a Europei se află aici. Cei mai importanți sunt însă oamenii care animă această impunătoare mașinărie. Pentru că Rompetrol crede cu tărie în acest lucru, de 18 investește în tineri prin intermediul programelor de practică.

S-au încheiat cele două luni de pregătire practică și a sosit momentul mult așteptat al galei.

În aplauzele celor prezenți și sub imperiul emoțiilor, toți cei 100 de participanți au urcat pe scenă pentru a-și primi diplomele. Aceste distincții îi ajută pe tineri să privească mult mai încrezători către viitor.

Din acest efectiv de tineri au fost selectați 45 de bursieri. Pentru departajarea lor s-a ținut cont în proporție de 20% de competențele comportamentale, 50% de proiectul tehnic și 30% de felul în care au prezentat tema privind Marea Unire.

Rompetrol ne transmite un mesaj măreț- vrem să construim, să privim spre viitor fără să ne uităm trecutul, ci din contra, să-l cinstim, purtând memoria înaintașilor nostril, a strămoșilor și obiceiurilor străbune. Nu uita să fi om! Nu uita de unde ai plecat! Fii responsabil față de viitor! Învață, învață, învață!

2 thoughts on “Gala sesiunii de practică Rompetrol

  1. Da , două luni de practica îmi vine să îmi iau câmpii…Că era școală profesională Lazar Edeleanu făceam practica zi de zi timp de trei ani ,apoi sistemul de stat cât și privat s-au uitat pasiv cum tinerii pleacă în afara țării eliminând școală profesională. Nu se oferea 40$ că tineri salariați.Cand am decis sa plec în afara țării mi s-au oferit contract de 800$ .Frați Români :)))

  2. Da , două luni de practica îmi vine să îmi iau câmpii… Când era școală profesională Lazar Edeleanu făceam practica zi de zi timp de trei ani ,apoi sistemul de stat cât și privat s-au uitat pasiv cum tinerii pleacă în afara țării eliminând școală profesională. Ni se dadea 40$ ca tineri salariați.Cand am decis sa plec în afara țării mi s-au oferit contract de 800$ .Frați Români :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *