Gala TNL 2014 – ,,Cultura Română, Cultură Europeană”

  •  
  •  
  •  
  •  

Gala Tineretului Naţional Liberal 2014 a celebrat cultura română şi anvergura sa europeană, sub egida: ”Cultura română, cultură europeană”. Evenimentul a avut loc sâmbătă, 22 februarie 2014, la Palatul Parlamentului – Sala Alexandru Ioan Cuza, în prezența celor 2100 de tineri veniţi din toată ţara, a preşedintelui Partidului Naţional Liberal, Crin Antonescu, a altor lideri PNL, precum şi a unor oameni de cultură care ne reprezintă pe scenele lumii.
Gala TNL a fost marcată şi de evenimentele tragice de la Kiev. Claudia Benchescu, preşedintele Cluburilor Studenţeşti Liberale şi membră în biroul de conducere LYMEC (Organizaţia Tinerilor Liberali Europeni), a dedicat premiul obţinut în cadrul Galei – ”Cel mai activ tânăr liberal” – protestatarilor de la Kiev şi a cerut colegilor din sală un moment de reculegere în memoria victimelor regimului Ianukovici.
În cadrul Galei TNL 2014, Premiul special a fost oferit filialei TNL Constanţa pentru evenimentul ”România pentru Tineri”, şi înmânat președintelui TNL Constanţa, Septimiu Bourceanu. Evenimentul organizat de liberalii constăţțeni a reunit pe 31 august 2013 peste 2.500 de tineri din toată ţara.
“Am fost onorat să primesc Premiul special în numele organizației de tineret a liberalilor constănţeni şi vreau să sublinez că acesta reflectă rezultatele muncii echipei noastre. Este vorba de o reconfirmare a performanţelor TNL Constanța, organizaţie premiată pentru al doilea an consecutiv la Gala Premiilor TNL. Multumesc întregii echipe TNL Constanţa pentru dăruirea cu care se implică în activităţile noastre şi sunt convins că vom obţine performanţe şi la următoarele ediţii. Sunt mândru că fac parte din această organizaţie”, a spus Septimiu Bourceanu, preşedintele TNL Constanţa.
Organizația a mai fost nominalizată şi la următoarele categorii: “Cea mai activă filială în mediul rural”- Mihail Kogălniceanu, TNL Constanţa şi “Cel mai bun eveniment naţional” – “Şcoala de vară TNL”- Filiala TNL Constanţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *