Gașca de la Năvodari PSD–PMP face ilegalități chiar din primele ședințe de Consiliu Local

  •  
  •  
  •  
  •  

Consiliul Local Navodari convocat in sedinta extraordinara de indata, cu incalcarea flagranta a legii!

”Astazi, 17 noiembrie, membrilor Consiliului Local Navodari li s-a cerut sa se prezinte intr-o sedinta extraordinara de indata, care nu respecta Codul Administrativ, in ceea ce priveste conditiile de convocare ale acestor sedinte.

Membrii Partidului Neamul Romanesc, care fac parte din Consiliul Local Navodari, au semnalat neconformitatile acestei convocari, in sensul ca proiectele primite pe email, ce urmau a fi dezbatute in sedinta, nu reprezentau forță majoră și/sau de maximă urgență pentru rezolvarea intereselor locuitorilor din orasul Navodari.

Unul dintre cele doua proiecte de pe ordinea de zi, cel mai important, care a atras atentia acestora, presupunea ca Primaria orasului Navodari sa aloce un buget de 1 700 000 Lei + TVA, catre Termica Distributie Navodari, pentru care nu a fost prezentata nicio nota de fundamentare si pentru ce strazi se doresc reparatii. Acest proiect aduce mari suspiciuni asupra faptului ca Primaria orasului Navodari doreste sa isi astupe gaurile de pe urma campaniei electorale, prin care s-a realizat si mituirea electoratului. Avem informatii in sensul ca mai multi subcontractanti Termica Distributie Navodari au executat lucrari fara contract, acestia cerandu-si acum, cu disperare, banii de pe urma acestor executii, de la Termica Distributie Navodari, bani pe care acestia i-au investit in timpul campaniei din septembrie.

Consilierii Locali ai Partidului Neamul Romanesc, au solicitat si au obtinut, prin votul celorlalti colegi de la PNL si USR, care si-au dat seama de intentia de delapidare, deturnare de fonduri, fals sub semnatura privata, fraudare a banilor publici catre Termica Distributie Navodari, amanarea acestui proiect pentru cinci zile, ca acestia sa poata studia contractul si pentru a primi note de fundament pentru fiecare reparatie.

Membrii Partidului Neamul Romanesc considera ca un motiv de forta majora, in contextul actual, pandemic, l-ar fi reprezentat proiecte ce tin de combaterea si prevenirea infectarii cu Covid 19, pentru siguranta si sanatatea locuitorilor orasului Navodari.

Ca exemplu, la sedinta trecuta, s-au alocat catre combaterea si prevenirea Covid, 50 000 Lei, iar cand consilierii locali ai Partidului Neamul Romanesc au solicitat marirea sumei, Primarul orasului Navodari a afirmat ca nu are bani in buget, dar astazi ne-a dovedit ca erau pregatiti 1 700 000 lei + TVA pentru reparatii fictive, in plina iarna.

 Asiguram locuitorii orasului Navodari de bunele intentii in privinta functionarii Consiliului Local si de faptul ca vom vota toate proiectele benefice si legale , declara Costin Ilinca, Consilier Local Navodari, membru Partidul Neamul Romanesc.”

Sursa: Comunicat Partidul Neamul Romanesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *