Găsit cu ajutorul camerelor de supraveghere

  •  
  •  
  •  
  •  

Camerele de supraveghere i-au ajutat pe polițiștii constănțeni să dea de urma unui șofer, care a părăsit locului unui accident cu victimă, produs în urmă cu patru zile, pe bulevardul I.C. Brătianu, din Constanța. Imaginile surprind traseul fugarului, de la locul faptei și până în stațiunea Neptun, acolo unde a fost prins. Primele imagini au fost surprinse pe camera de luat vederi a unei vile din Brătianu. Autoturismul de culoare grena se îndrepta spre ieșirea din Constanța, imediat după producerea accidentului. Şoferul lovise un pieton, dar nu a oprit nicio secundă să-i afle starea. Şi-a văzut nestingherit de drum. Chiar dacă momentul impactului nu a fost imortalizat, imaginile i-au ajutat pe polițiști să afle identitatea șoferului fugar. Este vorba despre un turist de 40 de ani, din județul Harghita, venit în concediu pe litoral. Bărbatul a fost găsit în stațiunea Neptun și adus la Constanța, pentru a participa la reconstituirea accidentului de circulație, în urma căruia pietonul a ajuns la spital cu multiple fracturi.

“Ancheta noastră a fost îngreunată de faptul că acest conducător auto nu este din județul nostru, este turist venit pe litoral. Am început încă din prima zi să reconstituim traseul acestuia atât înainte, cât și după producerea accidentului, apelând la camerele de supraveghere aflate în vecinătatea drumului public. Am reușit prin intermediul acestor camere de supraveghere, și cu sprijinul colegilor de la Serviciul Rutier Harhgita, să stabilim identitatea conducătorului auto. Acesta era cazat la un hotel din stațiunea Neptun și nu a negat niciodată împlicarea sa în accidentul rutier, în momentul în care noi i-am cerut date în legătură cu accidentul”, a declarat scms. Ciprian Sobaru şef SPR Constanţa.

Conducătorul auto a rămas fără permis și va trebui să răspundă penal pentru vătămare corporală din culpă și fugă de la locul accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *