Acasă > Sport > Gazdele păstrează trofeul

Gazdele păstrează trofeul

Academia Gheorghe Hagi a câștigat a 4-a ediție a turneului Stelele Estului, competiție rezervată juniorilor cu vârsta sub 15 ani. Formația pregătită de antrenorul Nicolae Roșca a câștigat toate cele trei meciuri disputate, 4-0 cu Cerno More Varna, 2-1 cu Academia Puskas și tot 2-1 cu Galatasaray Istanbul.

Trei meciuri, trei victorii și primul loc în clasament. Acesta este bilanțul echipei Academiei Gheorghe Hagi la cea de a 4-a ediție a turneului de fotbal juniori sub 15 ani, dotat cu Cupa Stelele Estului. Formația organizatoare, pregătită de antrenorul Nicolae Roșca, a învins pe rând pe Cerno More Varna, din Bulgaria, cu 4-0, Academia Ferenc Puskas, din Ungaria, cu 2-1, și pe Galatasaray Istanbul tot  cu 2-1.

“Ne așteptam să avem meciuri grele, pentru că veneau aici cluburi cu renume. Ne-am pregătit din punct de vedere fizic, tactic și mental și am dovedit că avem copii de calitate”, a declarat Nicolae Roșca, antrenor Academia Hagi U15.

În afara trofeului, gazdele au mai câștigat titlul pentru cel mai valoros jucător al turneului, Alexandru Mățan, dar și pentru cel mai bun mijlocaş, Mihai Ene.

„Au fost și zile foarte grele. A trebuit să ne facem antrenamentele, ne-am concentrat foarte mult, am avut atitudine și acest lucru s-a văzut”, a spus Mihai Ene, jucător Academia Hagi.

„A fost un turneu dificil, dar l-am dus până la capăt. Cea mai grea partidă a fost cu jucătorii de la Academia Puskas, pentru că am fost nevoiți să întoarcem rezultatul și a fost o partidă grea” Sincron Alexandru Mățan, jucător Academia Hagi.

Echipa Academiei Gheorghe Hagi câştigă pentru a treia oară trofeul, fiind urmată în clasament de Academia Ferenc Puskas, Galatasaray şi Cerno More Varna.

Redactor: Nicu Dolea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *