miercuri, 23 septembrie 2020
Acasă > Sport > George Becali vrea să iasă din închisoare

George Becali vrea să iasă din închisoare

Avocatul lui Becali a depus la instanţă, pe lângă cererea de contopire a pedepselor, ambele de câte trei, şi o solicitare pentru întreruperea executării pedepsei. Finanţatorul Stelei vrea să fie lăsat în libertate câteva luni, ca să-şi pună la punct afacerile. Dacă solicitarea ar fi aprobată, George Becali ar putea părăsi arestul pentru cel mult trei luni. Ulterior, finanţatorul Stelei s-ar întoarce în penitenciar, unde şi-ar executa întreaga pedeapsă.

“Prima, de contopire, este o simplă formalitate. Iar cealaltă este temeinic motivată şi apreciez că va fi admisă. (…) Jurisprudenţa ne arată că au fost şi alte asemenea cereri, care neimpunând o asemenea situaţie financiară, şi pentru care s-au admis cererile şi cei condamnaţi au fost puşi în libertate, pentru intervalul acesta de la 1-3 luni”, a declarat Bogdan Bărbuceanu, avocatul lui George Becali.

George Becali a fost condamnat la trei ani de închisoare în dosarul privind schimbul de terenuri cu Ministerul Apărării şi la alţi trei în dosarul “Valiza”, pentru dare de mită şi fals în înscrisuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *